torstai 27. kesäkuuta 2013

Hälsningar från Sverige!

Holaa! Kuumuus on jotain Havajin luokkaa, mutta eihän se meitä haittaa :D
Olimme perheen kanssa viettämässä juhannusta mökillä ja jo tiistaina oli suunta kohti Tukholmaa!
Lähdimme risteilylle äidin, siskon ja kaverini Ellan kanssa. Parasta oli päästä kahdestaan Ellan kanssa kiertelemään kaupunkia ja tietenkin shoppailemaan ;)
Olin aluksi ihan sekaisin kruunuista, en osannut yhtään miettiä paljonko ne ovat oikeasti euroissa, joten päädyin etsimään ainoastaan alle 150 kruunun ostoksia, joten aika halvalla mentiin. Onneksi alet tekivät sen helpoksi :)
Petyin kuitenkin ehkä vähän ostoksiini, en saanut paria himoitsemaani vaatetta, mutta ajattelin jatkaa alemestästystä vielä Helsingissä, niin katsotaan mihin päädytään, mutta alla kuvia Tukholman ostoksista :)



Olen niin kauan halunnut todella isoa kuppia kahvin suurkuluttajana, ja löysin tämän valtavan buddhakupin vain 39 kruunulla Indiskasta, joten löytö löytö! Samoin olen ajatellut uutta penaalia, ja tämä yksilö löytyi 99 kruunulla Urban Outfitteristä. Tietenkin piti lähettää Jonnalle kortti, lähettäminen jäi tähän tilaan, joten taidan antaa kirjoitetun kortin vain käteen :D


Ylimpänä ostetut korvikset, ne jotka laitetaan rustoon tuo toinen osa (en tiedä nimitystä :D) ovat H&Mstä 39 kruunulla, ja loput korut ostin Bik Bokista 99 kruunulla. Muita, joille ilmestyy kuvaan ihan selvä gorilla? :D


Ostin molemmat paidat  BikBokista 99 kruunulla kappaleelta. Paidat on tosi ihanat, varsinkin valkoisen niittikuviointi on upea :)

Tuntuu tyhmältä, että ostin melkein kaikki ostokset kaupoista joita on myös Suomessa, vaikka aikomukseni oli vastakkainen :D Mutta ei sitä voinut vastustaa, kun kaupat olivat niin isoja ja kutsuvia ;)

Sitten vielä pieni sekoaminen Tax Freessä, nää on kyllä kaikki tuliaisii lukuunottamatta suklaalevyä, sen omin kokonaan itselleni :)

Saunaterveisin Liisa

4 kommenttia:

  1. hihii tuo meiän bikbokin paita on ihana:)

    VastaaPoista
  2. Äää toi musta Bikbokin toppi on niin siisti!! Tahtoo samanlaisen!;p

    VastaaPoista
  3. Mä tykkään tuosta mustasta BikBokin topista kamalasti!

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista