lauantai 6. heinäkuuta 2013

My daily

Moikka!
Kuten olette varmaan huomanneet, muokkasimme hieman ulkoasuamme, nyt erittäin suuretkin kuvat mahtuvat ja voimme postaa naamamm entistä isompina teidän näytöille, jeeii!

Mutta nyt asiaan, tämän postauksen aiheena on esitellä teille päivittäiset kasvojenpesu rutiinini. Omistan sellaisen hassun ominaisuuden ihossani, että se turpoaa kirjaimellisesti kun siihen koskee tai kun sitä hankaa se muuttuu punaiseksi ja kuivuu ja kutiaa, joten kaipaan kasvojenpesuaineiltani neutraalia tuoksua ja sitä, etteivät ne ärsytä tai kuivata ihoa. Myöskään halpa hinta ei ole pahitteeksi, sen takia olen etsinyt tuotteeni muualta kuin apteekista, mutta mikäs siinä kun  ne toimivat :)

Tässä käyttämäni tuoteperhe! Kuten voitte huomata, luotan Lumeneen, sen tuotteet eivät ole vain koskaan pettäneet ja ne toimivat mulla aina hyvin.

Puhdistus


Puhdistuksessa käytän Lumenen hellävaraista puhdistusemulsiota. Pidän tästä tuoteesta todella paljon, voisin sanoa, että se on hintalaatusuhteeltaan parhaimpia mitä olen käyttänyt. Se poistaa meikin hellävaraisesti iholta, ja sitä voi käyttää joko huuhtelemalla vedellä tai puhdistamalla vanulla. Itse suosin vedellä huuhtelua, parasta on, ettei sekään kuivata ihoani liikaa, kuten jotkut puhdistustuotteiden vesihuuhtelu.
Silmämeikin poistan Lumenen silmämeikinpoistoaineella. Vaikka tämä tuote onkin vedenkestävälle meikille, se ei ole kuitenkaan liian "vahvaa", eikä kirvele silmiäni. Hyvä ominaisuus on myös se, että tällä voi poistaa silmämeikit myös piilarit päässä, ehdoton plussa tuotteella.
Kasvovettä en aivan jokapäivä käytä, mutta aina sellaisina päivinä, jolloin tuntuu, että meikkiä ja epäpuhtauksia on ollut aivan hirveästi, tämä on se tuote. Käytän tätä ns. viimeistelävänä tuotteena, tämä poistaa vielä pienimmätkin meikinrippeet ja kosteuttaa kevyesti.

Kosteutus


Kosteutuksessa käytän Lumenen Natural Code kasvorasvaa, joka lupaa estää ihon punaisuutta. Tuote on toiminut hyvin näin kesäaikaan, mutta talvella uskon, ettei se riitä kosteuttamaan ihoani. Miinusta tuotteeseen tuo myös voimakas tuoksu, oma nenäni siitä pitää, mutta en epäile, ettei se jaa mielipiteitä suuntaan jos toiseen. Muista haistaa ennen kuin ostat ;)
En tiedä kuinka useilla käy tätä, mutta silmänympärykseni ovat oikeasti kuivat! Niihin on joskus tullut jopa hilseilevää ihoa, tällöin Bepanthen oli ystävä. Tämän takia käytän silmänympärysvoidetta päivittäin. Lumenen tuote on  mielestäni hyvä, mutta ei upea. 

Pahan päivän varalle


Kaikilla on finnejä, karu totuus, mutta ei niiltä voi välttyä. Tällöin käytän pelkästään finnin kohdalle tätä Garnierin kasvovettä, mutta koko kasvojen alueelle käyttöä en suosittele. Ja vielä kaikkien aikojen suosikkini, The Body Shopin kasvoharja, joka kuorii kevyesti ja puhdistaa loputkin meikinrippeet. Harjaa voi käyttää tavallisen puhdistus- tai kuorinta-aineen kanssa tehostamassa puhdistusta. 

Toivon, että löydätte tästä jotain itsellenekin sopivaa :)
Terkuin Liisa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti